صفحه اصلی   فرم ثبت نام   تماس با ما     English
Congress Topicsمحورهای کنگره

محور ها

زیر محورها

امنیت تغذیه ای

رژیم غذایی سالم پایدار و تنوع زیستی

سواد غذا و تغذیه

راهنماهای غذایی

تعذیه و توسعه

غنی سازی غذا، مکمل یاری و ارزیابی خطر

سیاست های غذا و تغذیه

تغذیه در ارتباط با هدف های توسعه پایدار

حمایت مالی همگانی برای بخش تغذیه

نظام های ادغم یافته غذا و تغذیه

ارزیابی امنیت تغذیه

جداول ترکیبات عذایی

گذار تغذیه ای

غذاهای محلی و فرهنگی

الگوها و کیفیت رژیم غذایی

انتخاب های غذایی سالم

توانمند سازی زنان برای دستیابی به امنیت غذا وتغذیه

تغذیه سلولی و مولکولی در سلامت

 

نوتریژنومیک

اپی ژنتیک در چرخه زندگی و برنامه ریزی اولیه

تغذیه و اپیدمیولوژی مولکولی

رژیم غذایی فردی

مواد غذایی تغییر یافته ژنتیکی و کیفیت مواد مغذی

ایمنی غذا

 

آلودگی های غذا (زیستی، شیمیایی، رادیواکتیو) و ارزیابی خطر

مشکلات بیماری های غذا زاد: نظام گزارش دهی

مواد غذایی تغییر یافته ژنتیکی و ایمنی غذا

ایمنی غذا های ارگانیک

ارزیابی های سریع غذا

زیست-غنی سازی و ایمنی غذا

ابمنی غذا، از مزرعه تا سفره در ایران

تجزیه و تحلیل خطر برای حمایت برنامه های ایمنی غذاییِ شفاف

تغذیه و بیماری ( واگیر و غیر واگیر)

فربهی، دیابت و ناهنجاری های مرتبط

بیماری های قلبی-عروقی

سرطان

تغذیه و بیماری های مزمن دیگر

فقر تغذیه

بیماری های گوارشی

بیماری های آماسی و ایمنی

کمبود ریز مغذی ها و بیماری های غیر واگیر

چالش ها و فرصت هایی برای برنامه های بیماری های غیر واگیر در ایران

تغذیه برای گروه ها و شرایط ویژه

 

تغذیه در 1000 روز اول زندگی و پی آمدهای آن تا پایان زندگی

تغذیه در سن باروری، بارداری و شیردهی

تغذیه در کودکی و خردسالی

تغذیه و نوجوانی

تغذیه در یائسگی زنان و مردان

تغذیه در سالمندی

تغذیه در بحران و بلایا

پناهندگان و افراد رانده شده از دیار

تغذیه برای معلولین

تغذیه ورزشکاران

مداخلات و برنامه های تغذیه بر مبنای جامعه

تغذیه و رسانه عمومی

راهنماهای غذایی

مدل های مداخلات تغذیه ای

برنامه ریزی تغذیه ای

نقش سازمان های غیرانتفاعی در برنامه ها و مداخلات تغذیه ای

مراقبت های تغذیه ای در بیمارستان

 

نیاز برای رژیم شناسان رسمی

سوبستراهای ویژه در مراقبت های ویژه

مراقبت های ویژه: از پژوهش تا بستر

مراقبت تغذیه ای برای بخش مراقبت های ویژه نوزادان

غذاهای بیمارستانی

خطاهای سوخت و ساز مادرزادی

مشکلات اخلاقی و قانونی در مراقبت های تغذیه ای بیمارستان

تغییرات آب و هوایی و امنیت غذایی

 

 

تغییرات آب و هوایی: کشاورزی و منابع غذایی

گرم شدن زمین، خشکسالی و سلامت تغذیه ای

تغییرات آب و هوایی و ایمنی غذا

راهکارهایی برای کاهش اثرات مضر تغییرات آب و هوایی

نقش علوم غذایی و تکنولوژی در سلامت عمومی

غذاهای فراسودمند

تکنولوژی غنی سازی              

غذاهای جدید و اجزاء جدید

بسته بندی غذا

برچسب گذاری تغذیه: از قانون تا تقاضای همگانی

بازاریابی غذاهای فراسودمند اجتماعی


       در مورد باز آموزی       قطعنامه دومین کنگرۀ بین المللی و چهاردهمین کنگرۀ ملی تغذیه در ایران       فرم نظرسنجي از بخش هاي علمي و اجرايي كنگره       بهترین ها در بخش پوستر در دومین کنگره بین المللی تغذیه       بهترین سخنرانی های آزاد در دومین کنگره بین المللی تغذیه       برندگان جايزه شادروان دكتر حسين قاسمي       فراخوان برای ویرایش کتابچه چکیده مقالات کنگره       کتاب چکیده مقالات دومین کنگره بین‌المللی و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران       امتیاز بازآموزی       اپلیکیشن رسمی تغذیه ایران       پرداخت هزینه ثبت نام کنگره        اعلام زمانبندی مقالات پوستر       -       اطلاعات در مورد آماده سازی سخنرانی ها       چاپ چکیده مقاله و پرداخت هزینه        تمدید ثبت نام دیرهنگام       نتایج نهایی خلاصه مقالات دومین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران        آغاز ثبت نام کارگاه ها       راهنمای تهیه پوستر        تاریخ رزرو هتل برای شرکت کنندگان       کارگاه غذا و تغذیه سنتی، بومی و فرهنگی       قابل توجه شرکت کنندگان در کنگره       پذیرش چکیده مقاله ها       ظرفیت ثبت نام و پرداخت حق ثبت نام       اطلاعات هتل ها و خوابگاه ها       ثبت نام در محل کنگره لغو شد       قابل توجه شرکت کنندگان در سمپوزیوم ها       تمدید مهلت ارسال چکیده مقاله       در مورد اسکان دانشجویان       قابل توجه شرکت کنندگان در بخش سخنرانی علمی       مهلت ارسال چکیده مقاله       فهرست کارگاه ها در تارنمای کنگره قرار گرفت       روی خط کنگره باشید       آغاز فراخوان مقاله
فرم رفع اشکال امتیاز باز آموزی فرم نظر سنجی پخش زنده اینترنتی کنگره (وبینار) دانلود کتاب چکیده مقالات
سخنرانان مدعو
ورود اعضا

International Lecturers

Professor Bahram Arjmandi, Ph.D., RD

Margaret A. Sitton Professor and Director of Center for Advancing Exercise and Nutrition Research on Aging,  Florida State University (FSU),  Tallahassee, United State

 

Dr.  Ashkan Afshin

Acting Assistant Professor,  Department of Global Health and the Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME) at the University of Washington.  Seattle, United States

 

   

Professor Gordon Ferns  (BSc, MSc, MD, BS, MRCS, FRCPath, FRCP, SFHEA, Dip Hlth Mgt, FRSA)

Department of Medical Education and Metabolic Medicine,   University of Sussex, Brighton , UK

 

Professor Harriet V. Kuhnlein, PhD, LLD (hon.), FIUNS, FASN

Professor Emerita of Human Nutrition, McGill University, Montreal, Adjunct Professor, Department of Public Health Sciences, University of Hawai’i, Manoa, Founding Director, Centre for Indigenous Peoples’ Nutrition and Environment (CINE), Quebec, Canada

 

Professor Catherine Geissler, Ph.D.

Professor Emerita of Human Nutrition, King’s College London, President of The Nutrition Society of the UK & Ireland (2013-16) and Secretary General of the International Union of Nutritional Science (IUNS) (2013-2017), London, UK

 

Unfortunately, she cannot attend the congress due to a broken leg.

 

 

 

Professor Graham MacGregor, MA, MB, B. Chir

Centre for Environmental and Preventive Medicine, London, UK

 

Dr. Longvah, Thingnganing

Food Chemistry Division, National Institute of Nutrition, New Delhi, India

 

Dr. Heli Kuusipalo

Senior Researcher, The National Institute for Health and Welfare (THL),  Laskut, Finland

 

Professor John Speakman, Ph.D.

University of Aberdeen, Institute of Biological and Environmental Sciences,  Aberdeen, Scottland

 

 

 

 

 

Professor Ibrahim Elmadfa, Ph.D.

Department of Nutritional Sciences, University of Vienna,  Vienna, Austria

Professor Parviz Sabour, Ph.D.

Guelph Food Research Centre, Agriculture and Agri-Food Canada, Guelph, Ontario, Canada

 

Professor, Sean Strain, Ph.D.

Biomedical Sciences Research Institute, School of Biomedical Sciences, University of Ulster,  Belfast, Coleraine, Ireland

 

Dr Rukhsana Haider, MBBS, MSc (Lond), IBCLC (USA), PhD (UK)

Founder and Chair, Training & Assistance for Health & Nutrition (TAHN) Foundation, Chair, Civil Society for Scaling Up Nutrition, Bangladesh (CSA for SUN, BD), Co-Chair, Steering Committee, World Alliance for Breastfeeding Action (WABA), Penang, Malaysia

 

Professor Khosrow Adeli, Ph.D.

University of Toronto, Departments of Biochemistry and Laboratory Medicine & Pathology,  Ontario, Canada

 

Dr. Hassanali Vatanparast, Ph.D.

College of Pharmacy and Nutrition, University of Saskatchewan, ·Saskatoon, Canada

 

Professor Francesco Branca, Ph.D.

Director of Nutrition for Health and Development, WHO,  Geneva, Switzerland

   

Dr. Fariba Kolahdooz, Ph.D.

Assistant Director of Research with the Aboriginal, and Global Health Research Group, University of Alberta,  Edmonton, Alberta, Canada

 

Professor Afrozul Haq, Ph.D.

Senior Clinical Scientist Pathology and Laboratory Medicine Institute Shaikh Khalifa Medical City, Abu Dhabi, United Arab Emirates

 

Dr.  Parmjit S. Panesar ,  M.Sc. Ph.D.

Dept. of Food Engg. & Technology,  S.L.Institute of Engg. & Technology, (Deemed University, Estd. by Govt of India), Longowal-148106 (Punjab) INDI

 

Dr. Masami Iwasaki-Goodman, Ph.D.

 

Hokkai Gakuen University,  Sapporo, Hokkaidō, Japan

 

Professor. Michael Nelson,  BSc, M​Sc, Ph.D., RNutr (Public Health)

 

Director, PHN Research Ltd., Emeritus Reader in Public Health Nutrition, King’s College London, London, UK

Professor Alexander G Haslberger , Ph.D.

 

Department for Nutritional Research; University Vienna
 and the Dep. for Microbiology and Genetics, Human Ecology/ Anthropology,
 Vienna, Austria

 

 

Professor Karl-Heinz Wagner, Ph.D

 

Head of the Emerging Field, Study Dean Nutritional Sciences
Director Research Platform "Active Ageing", Vice Head Department of Nutritional Sciences, Vienna, Austeria

 

 

 

 

نام کاربری :
کلمه عبور :
 
  کلمه عبور خود را فراموش کرده ام.
فرم ثبت نام در کنگره راهنمای ارسال خلاصه مقاله لیست کارگاه های کنگره معرفی کنگره
گالری
اخبار
عضویت در خبرنامه
حامیان کنگره
لطفا ایمیل خود را جهت دریافت خبرنامه وارد کنید
آمار بازديدها
تماس با ما
روز شمار
امروز 823
ماه جاری 73105
کل مراجعات 494661
نشانی: تهران، بلوار کشاورز، خیابان نادری، کوچه حجت دوست، پلاک 44
شماره تماس: 88249775
رایانامه: info@inc-ir2016.ir